ACTIVITEITEN

Door onze kamer worden verschillende activiteiten georganiseerd die te maken hebben met lokaal impact maken, business, iets over jezelf leren / van een ander of bourgondische activiteiten. 

Bootje varen / plastic vissen  

Tegen het einde van de zomer, op de World Cleanup Day, gaan we met zijn allen op een (aantal) bootjes.  Met schepnetten in de hand gaan we de Amsterdamse grachten wat schoner maken. Gezellig met een hapje en een drankje op de boot.  

Klussen op de kinderboerderij tijdens NL Doet  

In het voorjaar is het NL Doet, een dag waarop veel mensen in Nederland hun handen uit de mouwen steken.  Wij helpen als sinds jaar en dag Kinderboerderij de Pijp. We klussen een hele dag en helpen zo de kinderboerderij weer een stapje verder. 

Galadiner 

Rond kerst wordt er een diner georganiseerd waarbij iedereen extra feestelijk gekleed is. Het is geen vergadering, maar echt een diner op zich. Vaak afsluitend met een (gala)feestje.  

Running diner  

Hoe leer je je kamergenoten nou echt goed kennen? Nou door ze thuis uit te nodigen.  Tijdens Running diner eet je in kleine groepjes bij elkaar thuis.  
Bij persoon A het voorgerecht, bij persoon B het hoofdgerecht en bij persoon C het nagerecht.  Steeds in een ander gezelschap, elke keer een ander interessant gesprek.  

NC – Nationale Conventie 

Dit is een landelijke activiteit, niet perse door onze kamer georganiseerd.  Maar wel ook voor onze kamer toegankelijk.  Elk jaar is er een congres waar alle kamers van Nederland naar toe kunnen komen.  Er wordt de landelijke vergadering gehouden en er zijn interessante sprekers en workshops.  Thema’s van afgelopen NC’S waren ‘the making of’ over duurzaamheid en innovatie en ‘Verbinding’ over technologie en communicatie.