Lidmaatschap

Wat kan je verwachten met een Lidmaatschap bij kamer Zuid? 

Allereerst begin je als aspirant-lid, deze periode duurt 4 maanden totdat je volwaardig lid kan worden. In deze periode kan je aan alles deelnemen, alleen heb je nog geen stemrecht op de ALV’s. Dit stemrecht houdt in dat je mee besluit in bepalingen over onder andere regels binnen de kamer. 

Nadat je met vlag & wimpel door je aspiranten periode bent gekomen wordt je volwaardig lid. Dit noemen we binnen de kamer ook wel dat je wordt gepind. Hier maken we natuurlijk een speciaal moment van, want nu ben je een echt Zuidje! 

Een lidmaatschap aan de kamer is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Hiermee wordt bedoeld dat we geloven dat je lid wordt om er zelf iets uit te halen. Alles wat je in het lidmaatschap stopt, haal je er zelf ook weer uit, het zal dan ook uit jezelf moeten komen. Gelukkig heb je een hoop leuke leden om je heen die je stimuleren om er alles uit te halen. 

Natuurlijk is lid worden niet gratis en brengen wij een contributie in rekening. Het dineren en de meeste activiteiten die georganiseerd worden zitten hierbij inbegrepen. 

Informatie over de hoogte van de contributie kan je navragen bij het telefoongesprek als we kennismaken.